Stel je vraag

Loop je ergens tegenaan en wil je advies van een professional of ervaringsdeskundige? Stel je vraag eenvoudig hieronder en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

  1. 1
  2. 2

Stap 1: Aan wie heb je een vraag? Maak je keuze hieronder

Willekeurig

Wij kiezen een professional die jouw vraag het beste kan beantwoorden!

Kies een ervaringsdeskundige

Recente vragen

Borderline bij vrouw van 70 jaar.

Ik ben "uitbehandeld", maar mijn klachten zijn momenteel weer zeer aanwezig. Ik heb zo'n 30 jaar therapie gehad, maar nu opnieuw burn-out. Zeer teleurgesteld in de laatste ondersteuning van mijn praktijkbegeleider en ik wil geen therapie meer. Zijn er adviezen?

Beantwoord door Wouter Schippers

Conflict met teamleider

ik zit thuis vanwege een conflict over communicatie met mijn teamleider. ik zat vast en kreeg last van stress. Ik kan niet goed slapen en ik ervaar gevoelens van angst en heb last van een negatief zelfbeeld. Ik twijfel aan mijzelf en voel mij onzeker.

Beantwoord door Sarah Goslinga

Constante stress en angst

Hoi, Ik heb sinds 2 maanden last van angst en paniek. Ik durf daardoor niet of nauwelijks alleen te zijn. Ik slik momenteel Xanax en quitepine. Ik voel mij thuis nu ook onrustig en verdrietig en raak daarvan behoorlijk in paniek. Ik denk dan steeds dat het nooit goedkomt. Binnenkort start ik met CGT. Mijn vraag is of het normaal is bij dit ziektebeeld (gegeneraliseerde angststoornis). Ik word hier heel…

Beantwoord door Wouter Schippers

Emotieregulatiestoornis

Ik ben 70 jaar, getraumatiseerd door een narcistische moeder en besef dat sinds ze 3 jaar geleden overleed. Mijn behandelaars gingen aanvankelijk uit van een bipolaire stoornis, maar vinden nu dat ik een emotieregulatiestoornis heb. De verwarring is compleet. Wat zou u mij aanraden? Ik ben redelijk stabiel nu ze me niet meer mentaal wurgt, zou ik nu op mijn leeftijd nog een therapie moeten gaan doen?

Beantwoord door Britt Stoker

Verlatingsangst

Ik ben 4 jaar geleden misbruikt, daardoor een hele klap gehad en ook in therapie geweest. Dat heeft me enorm geholpen, alleen nu ik een relatie heb komen sommige dingen enorm dichtbij en heb ik er problemen mee om mijn vriend te vertrouwen en los te laten. Wat kan ik hieraan doen??

Beantwoord door Wouter Schippers

Wat is de juiste hulp voor mij?

Het gaat niet goed meer met mij. Ik voel dat ik hulp moet zoeken, maar ik weet niet waar. Slaap 's nachts erg weinig, tranen die al maanden binnen zitten, maar niemand waar ik mij veilig voel om te huilen, en zo worden ze alleen maar opgespaard. En dan komen de schoolexamens er bijna aan terwijl ik er juist nu ik er niks bij kan hebben. Ik onthoud niks meer.…

Beantwoord door Wouter Schippers
1 / 6