Ervaringsverhaal: mijn coach stelde de juiste vragen
Ervaringsverhaal: mijn coach stelde de juiste vragen

“Na elke sessie had ik het gevoel dat ik verder kon” – Laura

Ik heb al eerdere sessies met psychologen gehad en voor mijn gevoel hielp dat niet echt. Ik bleef dezelfde angst- en spanningsklachten hebben en voelde mij radeloos. De wachttijd om weer te starten bij een nieuwe psycholoog is altijd enorm lang en ik had er gewoonweg geen tijd voor, omdat het juist NU niet goed ging. Ik ben op internet gaan zoeken naar hulp. 

Spannend

Ik kwam gelijk bij NiceDay terecht en het zag er zo professioneel en betrouwbaar uit. Eigenlijk beter nog dan ik me had voorgesteld. Ik maakte een account aan. Dat ging heel soepel. Toch twijfelde ik wel even op het moment dat ze mij aan een coach zouden koppelen. Oe, even spannend! Zijn mijn problemen wel ‘erg’ genoeg? Maar toch de sprong in het diepe gemaakt en ik ben ontzettend blij dat ik het heb gedaan! 

Mijn coach stelde kritische vragen

Ik werd aan mijn coach gekoppeld. Voor het eerst had ik een jonge coach en ik was eerlijk gezegd een beetje sceptisch over haar leeftijd. Ik had altijd het idee dat een ouder persoon wat meer ervaring zou hebben en dus beter zou zijn. Uiteindelijk had ik niemand beters kunnen wensen! Juist doordat ze wat jonger was, kon ze zich heel goed in mijn wereld inleven. Ze stelde kritische en verhelderende vragen. Nog nooit heb ik het gevoel gehad dat ik zo op een lijn zat met iemand. Na elke sessie had ik echt het gevoel dat ik verder kon. Ze luisterde heel aandachtig, en gaf goede tips. Ik ben heel enthousiast over NiceDay.

Ook aan de slag met NiceDay coaching of therapie? Wij staan voor je klaar!

Share this post! If this post was insightful for you, share it with your loved ones so that they can better understand what you are going through.
Deel dit artikel! Als dit artikel voor jou inzichtelijk was, deel het dan met je omgeving - laten we het samen hebben over mentale gezondheid.
Share on twitter
Share on facebook
Share on google
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Did you think this article was useful? Let us know

Vind je dit artikel waardevol? Laat het ons weten

NiceDay

Dit artikel is geschreven door de redactie van NiceDay of anoniem met ons gedeeld! Wil jij jouw verhaal ook anoniem delen? Stuur ons een mailtje op community@niceday.app.

Related Posts

Gerelateerde berichten

Heb je een vraag? Onze professionals en ervaringsdeskundigen staan voor je klaar.

Ask your question to a professional or former client!