Ervaringsverhaal: hoe is een online coaching bij depressie?
Ervaringsverhaal: hoe is een online coaching bij depressie?
ervaring

Désiré had al een enige tijd depressieve klachten. Via Google ging ze op zoek naar online hulp. Zij kwam op de website van NiceDay terecht en durfde online behandeling wel aan. Wij vroegen haar hoe zij online behandeling ervaren heeft. 

Wat dacht je toen je voor het eerst over NiceDay hoorde?

Ik vond het interessant en dacht als je het niet probeert weet je het ook niet. 

Hoe vond je het volledig digitaal geholpen te worden? 

Ik vond dat heel prettig. Ik wilde niet naar een therapeut. Ik vind dat veel te confronterend en te moeilijk. Achter het scherm van je telefoon is de drempel veel lager. En omdat ik geen echte prater ben, was het heel fijn om via de chat alles kwijt te kunnen aan de coach waaraan ik gekoppeld was. 

Ik kon de app elk moment van de dag erbij pakken, wanneer ik het nodig had. Dat was fijn! Tussen de sessies door ontving ik berichten waarin mijn coach vroeg hoe het met me ging. Het persoonlijke contact met mijn coach was ook erg fijn. Ik zou NiceDay zeker aanraden aan anderen. 

Hoe voel jij je nu, na de coaching via NiceDay?

Ik voel mij nu een stuk beter. Ik heb meer zelfvertrouwen. Ik heb geleerd dat ik echt niet alleen ben en ik heb geleerd dat de mindere dagen er mogen zijn. Deze dagen horen er nu eenmaal bij. 

Ik wil de makers van de app en alle mensen achter NiceDay onwijs bedanken dat de app er is. Het heeft mij echt heel erg geholpen en ik had echt een soort nieuwe vriendin erbij met mijn coach. Ik mis haar spontane berichtjes soms echt nog wel! 

Loop je ergens tegenaan en wil je advies van een professional of ervaringsdeskundige? Stel je vraag eenvoudig op onze website. Wij helpen je graag!

Share this post! If this post was insightful for you, share it with your loved ones so that they can better understand what you are going through.
Deel dit artikel! Als dit artikel voor jou inzichtelijk was, deel het dan met je omgeving - laten we het samen hebben over mentale gezondheid.
Share on twitter
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Did you think this article was useful? Let us know

Vind je dit artikel waardevol? Laat het ons weten

NiceDay

Dit artikel is geschreven door de redactie van NiceDay of anoniem met ons gedeeld! Wil jij jouw verhaal ook anoniem delen? Stuur ons een mailtje op community@niceday.app.

Related Posts

Gerelateerde berichten

Heb je een vraag? Onze professionals en ervaringsdeskundigen staan voor je klaar.

Ask your question to a professional or former client!